Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Vilka hållhakar har Foppa på aftonbladet egentligen?

Publicerad 2005-12-14 13:54:27 i Sport

Om ni läser aftonbladets sportsidor någon gång ibland har ni säkert läst hyllningarna av Peter Forsberg. Värst brukar Mats Wennerholm vara. I Söndags slog han till igen, med en rankning av NHL:s 50 bästa spelare. Och han har god hjälp av sina medarbetare, den här artikeln är från idag. Då kan det vara lite intressant att jämföra med tre stjärnor-ligan, som bygger på att tre spelare blir utsedda av NHL till matchens lirare. Här ligger Foppa bara 36:a, precis före Fredrik Modin och på samma poäng som Mikael Samuelsson. Daniel Alfredsson och Henrik Zetterberg är långt före.

Nu är väl inte utmärkelser till matchens spelare helt säkra som bedömningsgrunder, för att få dem ska man vara målvakt eller göra mycket poäng. Fast det senare är ju knappast någon nackdel för en offensivspecialist som Forsberg. Om han ens varit i närheten av världens bäste spelare hade han legat mycket högre. Sen är det ju lite intressant att han aldrig blivit utsedd till bäst på plan, vilket gör rubriken i dagens aftonbladet lite rolig.

Man kan ju undra var foppahypen kommer ifrån, det är ju inte så att det saknas bra svenska spelare i övrigt. Varför bosätter sig inte kvällstidningarna hos Alfredsson eller Zetterberg istället? Jag tror att Foppa har någon hållhake på aftonbladet. Antingen känner han till några av Wennerholms hemska hemligheter, eller så tvättar han Wennerholms bil och lagar frukost till "journalisterna", som "Chippen" gör i reklamfilmen. Men om detta kan jag naturligtvis bara spekulera.

Kommentarer

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2005-12-15 23:36:32

Teksamt om man ska kommentera sina egna inlägg, men det här var lite roligt.
Just nu handlar google-reklamen här på bloggen om att köpa en Peter Forsberg-tröja! Reklamväljarprogramet hittade väl Peter Forsberg i texten och valde därefter, men förstod inte att jag sågade honom:)

Postat av: Robodan

Publicerad 2005-12-19 16:49:08

hehe. Hoppas att han överbivisar oss och lyckas göra ett bra OS. Om han kunde vara lika bra som Mats Sundin i landslaget så skulle jag kunna instämma i hyllningar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela