Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Och nu glittrar det igen, i mil av dikesren

Publicerad 2010-04-25 21:07:30 i Allmänt

Jag skulle vilja skriva något om fotboll, efter att ha sett två matcher live på en vecka, men minsta motståndets lag (blåvitt?) gör att det blir lite blommor istället. Det går snabbare, och det är ju ändå vår.

Blommor igen alltså. Jag behöver jobba på min manlighet.

Det här är slutet på resan och början på en ny

Publicerad 2010-04-11 15:53:02 i Allmänt

Idag är det ett år och en vecka sedan jag började mitt fotoprojekt. Det visste jag inte då, det var först ett par veckor senare som jag bestämde mig för att lite då och då ta bilder från "samma" position. Tanken var att fånga vårens utveckling, och därför lades projektet ner i juni någon gång. I augusti återupptog jag det, och har sedan dess tagit en till tre bilder per månad.

Fram tills idag, för nu är det slut. Hela året är fångat, dagens bild är bra lik den från den 4:e april 2009. Jag har snöpulsat och klafsat genom lera för att få bildena, men det har det varit värt. Om man bortser från decemberbilden, som såg ut som om den var tagen på våren, så kan man följa årets gång. Och då blir i alla fall jag lite glad när jag inser vad som snart kommer.

Bilderna finns här, och  bildspelet här. (Hoppas att det funkar.)

Ett par övriga bilder.Ett nytt fotoprojekt, från en plats lite närmare hemmet, har förresten påbörjats idag. Det här året hoppas jag kunna fånga vitsipporna, när den tiden kommer.

Den sista snön ligger kvar inne i skogen

Publicerad 2010-04-05 21:38:01 i Allmänt

Inte nog med att tiden går fortare när man är ledigare. Ännu snabbare går den när man är ledig länge. 10 dagars sammanhängande ledighet har bara blåst förbi, och just nu är jag inte direkt sugen på att jobba i morgon. Men samidigt vet jag att det inte kommer att vara så farligt när jag väl kommer igång.

Tv-köpet känns fortfarande bra. Jag blir förvånad lite då och då över att bilden är så stor. Men är man van vid en 21-tummare så har man kanske inte så stora krav...

Dessutom så är det faktiskt tisdag i morgon.

Heja våren!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela