Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Radion spelar vår sång

Publicerad 2011-08-21 23:01:27 i Allmänt

Vad gör man av en solig söndag i augusti? Tja, om andan faller på så ägnar man åtta timmar åt att skapa knappt tre minuter musik.

Resultatet av dagens slit heter ork och finns här.

Fast de åtta timmarna är inte så illa med tanke på att låten har ett trumspår! (Mitt första,vilket nog hörs...)

Summers past all feel as one

Publicerad 2011-08-14 22:44:20 i Allmänt

Om man frågar min 3-årige systerson vilken som är hans favoritblomma, så är chansen stor att han säger blåklocka. Som synes här under så gäller det nog även mig.

Jag ska försöka att skriva mer framöver, det blir roligare att gå tillbaka i bloggen då så småningom. Men just nu är det så mycket roligare att fota än att skriva, och jag vill inte tvinga mig att göra något bara för att jag känner att jag borde. Men kanske kan skrivlusten komma tillbaka igen.

When the summer's over and the dark clouds hide the sun

Publicerad 2011-08-07 17:59:28 i Allmänt

I två veckor har jag tänkt skriva något här, verkligen tänkt, men det har inte blivit av. Och nu när jag väl får tummen ur, så blir det bara bilder. Kan jag skylla på semestern?

Sommarens blandade bilder:Inte för att sommaren har varit så dålig, men här är trots allt en rätt typisk bild för semestern, känns det som.Om inte annat så får den symbolisera den fotbollsmatch som jag såg under semestern. (Bortasegern mot Falkenberg i cupen.) Just den matchen kommer jag att komma ihåg länge och med glädje, inte bara för vändningen av 0-2 till 3-2 i andra halvlek trots en spelare mindre, utan även pga två timmar i hällregn. Segermålet kändes därmed så exta skönt. (Tack Sella!)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela