Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Och undrar om jag vill se ut som han

Publicerad 2011-10-31 23:13:54 i Allmänt

Större delen av gårdagen (söndagen) bara försvann för mig. Jag satt och lekte med ett notskrivningsprogram, och vips hade det gått fem timmar. Och jag hade glömt att äta. Jag undrar om det finns något annat lika effektivt sätt att fördriva tid på.

Hur resultatet blev? Är inte nöjd än (16 stämmor tar sin tid att få ordning på), men så småningom så kanske det dyker upp här.

Idag har jag varit ledig och handlat kläder. Tänkte att det kunde vara skönt att göra det en lugn vardag, men jag hade gjömt att det är höstlov. Hur som helst, nya kläder blev det. När jag sedan kom hem slog det mig att passformen på kläderna till stor del beror på mitt humör när jag köper dem. Idag, när jag var glad och nöjd, blev jeansen en storlek mindre än vid det senaste inköpet. När jag testade dem hemma på kvällen kom tankarna på hur de kommer att kännas att sitta i dem en hel dag på jobbet, men jag kom till slut fram till att de kommer att bli perfekta. När jag väl gått in dem.

Andra, sämre dagar känns det som att alla plagg sitter fel. Om det alls blir något köpt så brukar det kännas väldigt plufsigt bara några dagar senare. Jag tycker mig ha märkt att det är just de kläderna som sedan inte blir så använda, så på så sätt blir nog dagens inköp bra.

Och så var det helgens bilder. Jag har tagit väldigt många bilder under oktober (mer än 800!), fast å andra sidan så är det lite av sista chansen innan vintern. Och den vill man ju ta.


Klockan fyra i oktober

Publicerad 2011-10-23 20:41:27 i Allmänt

Två veckor sedan förra inlägget (vart tog de veckorna vägen förresten?), så jag ska försöka gottgöra det med en dubbel. Både bilder och en ny låt blir det. (En irriterande sak, när jag väl hittat ett notskrivarprogram som kan exportera direkt till wav och ett inspelningsprogram som kan rippa till högkvalitativa mp3-or, så komprimerar myspace skiten ur alla nyanser.)

Låten "heter" oktober och finns (som vanligt) här.

Det är förresten sjukt svårt att döpa instrumentella låtar. Jag skulle kunna lägga lika mycket tid på det som på att skapa dem.

Och så var det bilderna, från de två senaste helgerna:Now I'm running down the road, trying to stay up somewhere in her head

Publicerad 2011-10-10 22:13:58 i Allmänt

Två helger gav sammanlagt nästan 500 klick med kameran, så det var inte helt enkelt att välja ut bilder till det här inlägget. Jag har haft vändor då jag har tagit bättre bilder, men sällan har jag behövt rata så hyggliga bilder här på bloggen. Och då slank det ändå igenom 17 bilder.

Det är något med tidig oktober.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela