Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Lika självklart spricker isen som den frusit till en gång

Publicerad 2011-03-26 21:54:01 i Allmänt

Å ena sidan så ligger den sista snön kvar inne i skogen, å andra sidan påstår smhi att våren kom till min stad redan för tio dagar sedan. (Det var till och med innan det blev 12 grader det.)

Själv anser jag att våren började idag, trots att temperaturen bara tog sig några få grader över nollan. Och jag har bildbevis.

Våren har vaknat men drivor i vitt ligger kvar över taken

Publicerad 2011-03-20 19:07:27 i Allmänt

Tänk om jag hade haft lite mer inspiration och orkat skriva ett ordentligt inlägg idag. Men som så ofta blir det bara bilder.

Eller bara och bara, det är årets första blombilder!Dessutom smälter det rätt så bra för tillfället, och SMHI spår varmare väder de kommande dagarna. Inte fel alls.

Är det förresten bara jag, eller är det så för alla att vädret blir allt mer intressant med åldern. För tio år sedan brydde jag mig inte så mycket, vädret är som det är, men nu längtar jag verkligen efter vår.Slutligen är det tur att de flesta båtarna kommer ihåg hur man flyter, annars hade det sett ut så här mest överallt.Det är somliga dar som man vänder sig om, och känner hur allting försvinner

Publicerad 2011-03-06 19:31:48 i Allmänt

Idag blev det årspremiär på balkongen för min del.Lä och sol gjorde det helt okej att sitta där, även om det var lite kallt om benen. Men de delar av mig som fick solljus var så vama att jag undrar hur det blir att sitta där en het sommardag. Kan nog bli lite för mycket av det goda då.

Innan sommaren kommer så ska jag skaffa mig en skönare stol att sitta i också.Annars så är det fortfarande vinter, trots att jag letar desperat efter vårtecken. Minsta lilla antydan till grönt gräs värmer i hjärtat. Här är dagens bilder, inklusive en liten aning gräs. (Och mycket snö och is.)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela