Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

I dreamed that God would be forgiving

Publicerad 2009-04-26 21:24:57 i Allmänt

Jag fick ett husdjur igår. Jag öppnade balkongdörren för att få in lite vårluft i lägenheten, och fick en fluga som bonus. Det finns mängder av bra saker på sommaren, men insekter hör inte dit. Min fluga var dessutom riktigt efterhängsen, vart jag än gick så följde han (hon?) efter. Som en hängiven hund ungefär. Den lyckades till och med väcka mig ett par gånger i natt. (Det var nog det som fick mig att skriva det här stycket.) Att behöva vakna klockan sex på morgonen (på en söndag!) och höra ett surrande precis jämte örat.

Annars så känns det här med sommarvärme rätt så lyckat faktiskt. Några ordentliga promenader har det blivit, och på en av dem så fick kameran följa med.Om ni undrar varför jag håller på och lägger upp en massa blombilder så beror det på att det, kanske lite överraskande, är ganska roligt att gå tillbaka till gamla bilder. Även om det mest är blommor så säger ändå bilderna lite om var livet jag befann mig, vad jag tänkte och kände och så.

Dessutom så skymtar några av "mina" platser och stigar förbi. Jag vet inte om det är något allmänmänskligt men jag behöver ett antal platser, inom gångavstånd från bostaden, att besöka lite då och då. Några platser som jag känner till väl, där jag känner igen mig. Ett revir kanske. (Oproportionerligt många är höjder/utsiktsplatser.) Så när jag ser några av bilderna ovan så är de knutna till specifika platser för mig.

Like if you knew for sure

Publicerad 2009-04-19 17:03:11 i Allmänt

Våren har jobbat på bra nu på slutet. För två veckor sedan:Idag:Det tar sig:Lite vitsippor kanske. Jag hade glömt att det var dags för årets vitsippsbilder, som tur var kom jag på det idag på eftermiddagen.Följande bilder gör sig nog bra mycket bättre i högre upplösning, men något är bättre än inget.Och jag har aldrig haft en åsikt, aldrig burit några kors

Publicerad 2009-04-13 20:23:53 i Allmänt

Egentligen skulle jag ha haft resfeber just nu. I morgon skulle jag ha åkt till USA, flygbiljetterna, hotellet och hyrbilen var bokade. Men planerna är ändrade, det är för mycket att göra i mitt projekt, så resan är uppskjuten på obstämd tid.

Fast just nu känns det kanske lika bra det, jag har haft ont i halsen i ett par dagar och i kväll har huvudvärken och (den riktiga) febern kommit.

6-0 mot Djurgården var inte illa, men på ett sätt var det kanske väntat. Blåvittmatcher som jag ser på plats brukar gå hyggligt, och även de som jag ser på teve. Men följer jag en match via nätet (Helsingborgsmatchen), radion eller text-teven så går det sämre. Dock brukar det gå bra i de matcher som jag undviker att följa helt, som i lördags. Så jag anser mig ha en del i dif-krossen.

För övrigt känns det lite meningslöst att ha en blogg i bland, när det finns andra som gör det så mycket bättre. Som Glenn Hysén.

Några blåsippor?

Isen har smält, och det luktar som vår

Publicerad 2009-04-04 23:05:51 i Allmänt

Jag är inte helt lycklig, mitt bredband har strulat i några dagar och gör det fortfarande. Men annars har dagen varit en av de där riktigt sköna, första vårdagarna. Jag åt till exempel årets första utomhusglass idag, bara en sådan sak. Dessutom har jag varit ute på två långa promenader och fotat, så här är lite vårbilder. (Och några andra bilder också, kanske.)Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela