Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Och i juni är jag glad

Publicerad 2013-06-30 20:46:00 i Allmänt

Jag har spelat in musik under helgen, men bara covers så dem struntar jag i att lägga upp här. Det får bli bilder från de senaste veckorna i stället.
 
 
Och en länk som jag fastnat för på slutet.

I will be useless as I try

Publicerad 2013-06-13 23:04:00 i Allmänt

Jag kan inte påstå att jag var helt oförberedd. För visst känner jag till att många kvinnor gillar bebisar. Jag har hört talas om den biologiska klockan.
 
Men blickarna som kom när jag satt och höll min tio veckor gamla systerdotter under några minuter på McDonald's i Mjölby. De trånande, intensiva ögonen hos ett antal kvinnor i varierande åldrar, utspridda runt omkring mig. Eller, mer korrekt, runt omkring systerdottern.
 
Fast kanske kan jag, om jag inte berättar om det för någon, för en liten minut bara, inbilla mig att det var mig de inte kunde slita blicken från?
 
Lite bilder från en ljus sommarkväll.
 
 

All this weird beauty, thrown right at me

Publicerad 2013-06-02 21:19:00 i Allmänt

Jag hade tänkt gnälla på det typiska i att det är fint väder på fredagen, men dåligt under helgen. Det var i alla fall vad SMHI sa så sent som igår, men de hade fel. Vilket ju var bra för helgen, men dåligt för bloggen. För vad ska jag gnälla på nu?
 
Fast visst finns det lite symmertri i att det blir soliga bilder, tagna på dagen det skulle regna, istället för just vädergnyende. Så här är förra veckans (de tre första, regniga) och dagens bilder.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela