Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

And everything was different and suddenly my heart was light

Publicerad 2011-04-26 22:34:03 i Allmänt

Vilken påsk! Det kändes verkligen som sommar, på det där bra sättet. Och det var så vackert vid stugan. Är det bara jag, eller känns inte våren/sommaren som ett allt större mirakel för varje år som kommer?

Många bilder med den nya kameran blev det, en del av dem bra, de flesta (för en gångs skull) med människor på. Och eftersom jag försöker att undvika just bilder på människor på den här bloggen, så blir urvalet klent. Dessutom så är panoramabilderna svårvisade.

Men några bilder blev det. Inte minst lite sippor.Såhär ser det ut 6 år efter Gudrun.Varför var jag tvungen att åka från stugan till min tvåa i stan? I går kändes det verkligen fel att sätta sig i bilen.

Vårregn

Publicerad 2011-04-03 20:09:11 i Allmänt

Det har tagit alldeles för lång tid, men nu finns det en ny låt (namn vårregn) här.  En kabel försvann i flytten, så jag har inte kunnat spela in något på ett bra tag, men efter att jag tagit mig samman och köpt en så har nu halva söndagen kunnat ägnas åt inspelning. Som alltid så hör jag mest felspelningarna, men jag är trots allt hyfsat nöjd. Det blev ungefär som jag ville.

Tråkväder den här helgen, så det får bli några bilder från förra helgen i stället.Jag är rent allmänt emot klotter, men det finns fall då jag kan köpa det, ja till och med gilla det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela