Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Det finns hål i allting, det är där lite ljus kommer in

Publicerad 2012-05-13 14:12:29 i Allmänt

Det finns i alla fall ett hål i ett av mina byxpar. Jag tog bara med mig fyra par byxor på den här månadslånga resan, och givetvis så går ett av dem sönder redan den första dagen. En trottoarkant som jag inte såg, som gav ett väldigt långt steg för att försöka att behålla balansen.

Dessutom lyckades jag spilla majonäs på ett annat par byxor i går. Bara till att hoppas att tvätten tar bort den fläcken. Annars blir det till att handla byxor på japanska.

Mycket jobb den gångna veckan, passerade 40 timmar redan under torsdagen, och då var fredagen och (en ganska kort vända) på lördagen kvar. Jag kommer att vara helt slut när jag åker hem.

Bilder, som vanligt.

Är du lönsam i din nakenhet, dina blåmärken och valkar

Publicerad 2012-05-01 21:46:47 i Allmänt

Snart dags för ännu en japanresa. Kan inte säga att jag är sugen, men det är den sista på ett tag, så på ett sätt känns det lite lättare.

Inför resan så har jag köpt en ny, liten kompaktkamera. Jag gillar verkligen min systemkamera, men den är för stor för att få följa med. Och då min första digitalkamera verkligen sjunger på sista versen (den har svårt att fokusera ibland), så tänkte jag pensionera den. Vilket känns lite vemodigt, jag har använt den så mycket så att den känns som en vän. Jag försöker att se det som att den kan få lite vila nu när den går i pension.

Bilder från de senaste fyra dagarna, de fem första är med systemkameran och de fem sista är med den nya kompaktkameran.Från den nya kameran:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela