Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Så stod våren utanför

Publicerad 2009-05-16 18:02:03 i Allmänt

Bilder från veckan som gått:

Lite regn hade nog gjort nytta. Men att det känns ändå fel att klaga på att det har varit för soligt.

Jag har haft ett litet projekt, varannan helg har jag tagit ett foto från (nästan) samma ställe. För sex veckor sedan:För fyra veckor sedan:För två veckor sedan:Och så idag:Vi är redan inne i de gula blommornas tid. Snabbt går det. Och räkna med fler bilder på just gula blommor framöver, maskrosor gör sig bra på bild.

But that the socialists had taxed away from you

Publicerad 2009-05-11 21:18:01 i Allmänt

Det är lönesamtalstider på kontoret just, jag har redan haft mitt. Inte för att jag har några speciella planer för pengarna, men på något sätt är det ändå viktigt för mig att få en bra löneökning. Synd bara att jag inte har någon aning om vad en bra löneökning innebär, vare sig i procent eller i reda pengar. Så när chefen undrade om jag själv hade några tankar kring min nya lön så drog jag till med en jämn och fin ökning, om än lite mindre än förra året. Det är ju ändå kris i ekonomin. Varpå chefen svarade att det snarast var mindre än vad hon hade tänkt sig. Så jag lyckades nog, om något, förhandla ner min lön.

Jag hoppas att jag inte låter gnällig, för jag är faktiskt ordentligt tacksam för att jag har ett (för de närmaste åren i alla fall) säkert jobb, som jag dessutom trivs på. Men jag kände mig så korkad när jag satt där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela