Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

I can't say where it is but I know I'm going home

Publicerad 2010-08-28 19:54:15 i Allmänt

Har flyttat hela dagen, och nu är alla grejer i den nya lägenheten. Mycket är kvar i flyttkartonger än, men det går i rätt riktning ändå. Det är inget större problem egentligen.

Men klumpen i magen känns. Lite konstigt är det allt, för den nya lägenheten är så mycket bättre på alla sätt. Men eftersom jag fortfarande inte har varit där så länge, så känns den inte som hemma. Alls. Klumpen i magen kommer nog från att jag känner mig lite hemlös. Hur illa jag än har tyckt om den gamla lägenheten så har den i alla fall varit ett hem.

Jag vet att det kommer att kännas bättre, redan om ett par dagar, men just nu känner jag mig konstigt nog lite ensam. Trots att jag har varit själv i den gamla lägenheten den allra största tiden som jag har varit där, så är jag ändå inte fullt så övergiven där.

Det kommer att vända snart, så oroa er inte för mig. Men känslan är så speciell att jag måste försöka skriva ner den.

Kommentarer

Postat av: stina

Publicerad 2010-08-29 11:26:10

jag vet precis hur det känns! ganska snabbt kommer man dock över det hela och tycker det är roligt att skapa sitt nya hem med gardiner, blommor, lampor och mattor. när man väl lärt sig hitta sina saker i de nya skåpen och lådorna så börjar det kännas som hemma igen :)Postat av: Lina

Publicerad 2010-08-29 15:36:07

Åh,jag vet precis hur det känns. Har lämnat tvåsamheten i en 4:a för att leva ensam i en 3:a. Uppbrott är jobbiga och klumpen i magen är inte rolig att kämpa med (eller mot).

Trots att flytten inte var frivillig från min sida så gick det oväntat fort att känna sig hemma igen i ett nytt hem. Klumpen i magen är som bortblåst och jag är fullkomligt galet kär i mitt nya hem!

Hoppas du kommer att trivas snart!

Många kramar Lina

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2010-08-30 19:02:19

Tack, det känns redan bättre. Ska bara få ordning på bredbandet och teven, så ska det nog bli riktigt bra:)Lina: Du bor ju inte alls ensam, du har ju katt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela