Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Rising from the ground she is a quitter just like I

Publicerad 2009-02-07 18:21:05 i Allmänt

Det är hög tid för några IFK-funderingar. Det var träningsmatch i dag, och bortsett från segern (2-0) så var googleöversättningen av det rumänska direktreferatet bäst. Här är några av höjdpunkterna:

40'-Möjlighet för IFK. Selakovic återuppta huvudet nära bar från sex varv.

52'-hörna slagen av Bado hög, men drabbades hans huvud LUCHINA (något generad av en motståndare), cross-over flytta.

70'-Pantilimon avvisar statskupp i det fria hörna slagen Wernbloom utmärkt, från 20 fot.

79'-Simply, bollen vill inte in i gaten ... Armani Karamyan skicka åtta fötter, lite bredvid baren, sedan drabbades den fria misshandlad Bado felaktigt avvisas av det svenska försvaret.

82'-Eteus fly ensam, men hans sutul behålls som dörrvakt i Timisoara.

Visst vaknar fantasin? Hela rapporten finns här.

Jag vet inte om ni känner till Colbert-bumpen, men i den andan tänkte jag lansera en blåvit "förlängt kontrakt"-bump. Inför 2007 hade Marcus Berg haft svårt att ta en plats i laget, och oddsen på att han skulle vinna skytteligan var rätt bra höga. Men så förlängde han kontraktet med tre nya år, och vips så kom framgångarna. (Skytteligaseger, SM-guld, proffskontrakt och en landslagsplats.)

Pontus Wernbloom var petad under en hel del matcher under våren 2007, men förlängde trots det med tre nya år under sommaren. Och strax därefter gjorde han succé som anfallare, och bidrog starkt till SM-guldet. Och nu under vintern förlängde Adam Johansson till och med 2011, och gjorde därmed succé under landslagets vinterturné. Så om det går bra för honom mot Österrike så vet ni varför.

Förresten borde Bjärsmyr ta sig en funderare kring ovanstående.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela