Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Singing la la la la la la ehh, and the night over London hey!

Publicerad 2008-07-06 16:43:28 i Allmänt

Jag har semester! I tre veckor framöver kan jag göra vad jag vill, när jag vill. Så mycket har jag förstått rent intellektuellt, nu väntar jag bara på att den känslan också ska komma. Än så länge känns det bara som en vanlig, om än trevlig, helg, men i morgon bitti så. Så har jag planerat det i alla fall.

Det blir min första riktiga semester. Första gången som jag kan vara ledig så länge som tre veckor men ändå få betalt. En bra sak vara att vi hann “avsluta” vårens projekt nu i veckan som gick. Det återstår lite uppstädningsarbete, men det är godkänt och vi kan skicka iväg den sista fakturan. Det är alltid skönt att känna att man har avslutat något.

Coldplays nya är snyggt producerad, och låtarna är väl okej. Dessutom är det smart att inte ha med texterna i häftet, för jag tycker inte att Chris Martins experiment med att låta sina barn skriva texterna fungerade så bra. (För inte kan väl han, en vuxen människa, ha skrivit så infantila sexter?)

Jag har en viss tomhet inom mig, för nu har jag sett alla avsnitt av the wire. Inga nya avsnitt att se fram emot. Fast säsong fyra släppts snart på dvd, och det fanns nog mycket som jag inte förstod när jag såg den första gången. Säsong tre var riktigt bra den med, men riktigt upp till fyrans nivå nådde den inte.

Jag ska försöka att använda semestern till att vara kreativ, skriva låtar och så. Det tar lite energi och tid, så jag ska passa på nu. Det rensar hjärnan bra, och så känns det ändå som om man har gjort något efteråt. En vända till stugan blir det också, den är också efterlängtad. Lite bra väder bara så…

Det ser sådär bra ut för blåvitt, och jag har nog redan accepterat att det blir en mittplacering. Visserligen är IFK nästan alltid bättre på hösten, men i år känns det som om det måste till en otrolig uppryckning för att det ska bli tätstrid. Lite synd att vi inte är bättre nu när vi fick en drömlottning till Champions League (Basel är högt rankade, och om vi slår dem så tar vi över deras ranking. Därmed skulle vi garanterat slippa Liverpool, Arsenal, Barcelona och alla andra rankade lag i en eventuell tredjerunda, men det har inte tidningarna insett ännu), men som vi spelar nu så får vi vara glada om vi slår Murata.

En ny låt har det blivit hittills, vill ni lyssna på den så finns den här och heter nattdis.

Kommentarer

Postat av: SMÄM

Publicerad 2008-07-07 11:31:40

lyssnar på nattdis. fantastisk.

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2008-07-07 21:56:28

Tack!

Postat av: SMÄM

Publicerad 2008-07-09 13:50:12

tycker om alla dina låtar. dom med 47 är extra festliga naturligtvis :)

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2008-07-09 14:37:54

Ja, om jag någon gång skulle få väldigt mycket energi och tid över så ska jag nog skriva och spela in en hel skiva med 47-låtar. 47 sekunder är en perfekt längd för för en poplåt! :)

Postat av: Åsa

Publicerad 2008-07-09 19:48:38

Ha en riktigt härlig och välförtjänt semester!

Postat av: SMÄM

Publicerad 2008-07-10 09:32:07

haha! go for it! jag köper.

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2008-07-10 13:33:04

Åsa: Tack, jag jobbar på det:)SMÄM: Tyvärr hade det väl bara varit du och Stina som hade köpt skivan:)

Postat av: SMÄM

Publicerad 2008-07-11 19:35:49

finns endel norrmän jag känner som nog också hade köpt den :D

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2008-07-11 19:50:38

Synd bara att det hade krävts ungefr 47 låtar för att få ihop en skiva, annars hade det kanske varit värt det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela