Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Whats that you say to me? Does love...light up your christmas tree?

Publicerad 2008-12-21 22:19:25 i Allmänt

Varför känns själva ordet julefrid som en självmotsägelse?

Jag har nu över två veckors ledigt, och det känns synnerligen skönt. Och välbehövligt. Tänk att få sova ut i 18 nätter i rad! Dessutom har vi passerat vintersolståndet idag, och går alltså mot ljusare tider. Det är alltså mycket som är bra, så jag struntar i att skriva om det som kanske inte är det.

Johan Olssons seger förra helgen var en höjdare, rent allmänt så har ju längdsäsongen börjat bra. Och om en vecka börjar en av idrottsårets höjdpunkter, Tour de Ski. (Kom ihåg att jag även gillade den allra första upplagan, majoriten av journalisterna var ju skeptiska innan Kalla vann.) Det blir ingen Kallaseger i år, och knappast någon svensk herrseger heller. Men bra skidåkning, det är jag säker på att det kommer att bli.

Jag ska på jobbresa till USA igen, någon gång framöver. (Tidpunkten är inte riktigt bestämd än, den beror på jänkarna.) Fast den här gången blir det på sin höjd två veckor på huvudkontoret, vilket ju är klart mer hanterbart. Mer om den här resan kommer det säkert att komma framöver här på bloggen.

Det var väl allt för i kväll.

God jul!

Kommentarer

Postat av: stina

Publicerad 2008-12-21 23:29:38

god jul själv! vi lär ju ses över ett spel eller två...

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2008-12-21 23:45:05

Absolut!

Postat av: SMAM

Publicerad 2008-12-25 16:38:55

god jul till dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela