Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Det här är slutet på resan och början på en ny

Publicerad 2010-04-11 15:53:02 i Allmänt

Idag är det ett år och en vecka sedan jag började mitt fotoprojekt. Det visste jag inte då, det var först ett par veckor senare som jag bestämde mig för att lite då och då ta bilder från "samma" position. Tanken var att fånga vårens utveckling, och därför lades projektet ner i juni någon gång. I augusti återupptog jag det, och har sedan dess tagit en till tre bilder per månad.

Fram tills idag, för nu är det slut. Hela året är fångat, dagens bild är bra lik den från den 4:e april 2009. Jag har snöpulsat och klafsat genom lera för att få bildena, men det har det varit värt. Om man bortser från decemberbilden, som såg ut som om den var tagen på våren, så kan man följa årets gång. Och då blir i alla fall jag lite glad när jag inser vad som snart kommer.

Bilderna finns här, och  bildspelet här. (Hoppas att det funkar.)

Ett par övriga bilder.







Ett nytt fotoprojekt, från en plats lite närmare hemmet, har förresten påbörjats idag. Det här året hoppas jag kunna fånga vitsipporna, när den tiden kommer.

Kommentarer

Postat av: stina

Publicerad 2010-04-16 18:01:10

coolt att följa ett år! även om sommaren gick lite väl fort eftersom den uteblev;) här står vitsipporna på köksbordet i en vas. lovely!



välkommen på söndag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela