Mats-Olas Fanclub

Enginn sér, á bak við orðin tóm býr alltaf eitthvað

Passa Gary!

Publicerad 2006-05-31 22:44:45 i Sport

Håkan Mild!

Någon slags reklamfilm finns här, och eftersom den innehåller Klas Ingesson så är den värd att se. Dagens hederspris går till den som kan gissa vad det är reklam för, jag har i alla fall ingen aning.

En bild som valsar runt i blåvittkretsar är den här, som sägs vara från ett sommarläger som IFK ordnade 1997. Notera blivande storspelare som Johan Elmander, Stefan Ishizaki, Mikael Antonsson, John Alvbåge, Babis Stefanidis och för all del även Daniel Nicklasson, trots att han numera är gaisare. Inte illa.

Matchen på fyran i kväll var ganska seg, den stora behållningen var manglingarna av bojan djordjic. Speciellt Håkan Milds. Inte så att jag har något särskilt emot bojan (eller jo, det har jag, men det är inte därför) utan för att han hade ett par riktigt fula glidtacklingar innan han själv fick smaka på gräset. Fast hans var värre, hade hans dobbar träffat kunde motståndarna blivit allvarligt skadade (han gick in med hög fart och dobbarna före mot vristerna), men turligt nog var bojan så dålig på att glidtackla så att han missade. Håkan däremot fick en fin spark på smalbenet som möjligen gav ett litet sår (bojan hävdade det) men inga allvarliga skador. Man kan lita på Håkan.




and it came to me then
that every plan
is a tiny prayer to father time

Kommentarer

Postat av: hannie

Publicerad 2006-05-31 23:32:24

och ishizaki, trots att han numera är elfsborgare.

hejja håkan!

Postat av: Mats-Olas Fanclub

Publicerad 2006-05-31 23:44:47

Elfsborg nu, och även AIK tidigare. Jag borde inte tycka om honom, men det gör jag ändå på något konstigt sätt:) Dessutom är ju Elfsborg (även om det bär emot att säga) en proffsig klubb, det kan man sannerligen inte säga om gais. (Som fortfarande håller på att betala av på villan Glenn Hysén fick av dem när han skrev på för en massa år sedan.)

Stå upp som Håkan Mild!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela